ONLINE KALKULÁCIÓ | ONLINE TANÁCSADÁS | SZEMÉLYES TANÁCSADÁS | KÁRBEJELENTÉS

Blog

Egyre tudatosabban kötünk kötelező biztosítást

Blog

A különböző statisztikákból jól látható, hogy átlagosan 2 %-al nőtt a kötelező biztosítások éves díja tavalyhoz képest, azonban sok esetben az ügyfelek körültekintően és egyre tudatosabban választanak biztosítást, így sokaknak még olcsóbb is lett, vagy minimálisan növekedett a biztosítási díja.

Az átlagos biztosítási díj jelenleg kicsivel több, mint 40.000 forint, azonban ez természetesen sokmindentől függ.

A tudatosság első sorban ott mutatkozik meg, hogy felmérik az ügyfelek a különböző kedvezményeket, amiket a biztosítók adnak. Ezek közül legjellemzőbb a díjfizetési kedvezmény, ami annyit jelent, hogy minél kevesebb részletben fizetjük be az éves díjat, annál nagyobb kedvezményben részesülünk. Fontos megemlíteni a díjfizetési mód kedvezményt is, ami annyit jelent, hogy kedvezményt kaphatunk ha inkasszóval, vagy átutalással fizetünk csekk helyett.

Természetesen számos más kedvezmények vannak, amiket igénybe tudunk venni, és érdemes ezekre odafigyelni, hisz kötelező biztosításunk díja akár nagy mértékben csökkenthető is így.

Amennyiben szeretne egy számos kedvezménnyel teletűzdelt biztosítási kalkulációt, töltse ki kalkulátorunkat, s nézz meg velünk mennyit spórolhat.

Milyen ingyenes kiegészítőket kaphat tőlünk?

  • Segélyvonal: lopás, baleset és műszaki hiba esetén
  • Gépjármű üzemeltetésével kapcsolatos jogvédelem
  • Baleseti védelem a járműben utazók részére

Amennyiben legalább 30 éves úgy további kedvezményt tudunk nyújtani Önnek.

A teljes kedvezmény és akciós ajánlatokat az Akció résznél tekintheti meg