Találkozzunk személyesen, vagy akár online.

 • Tapasztalat

  Vezetőink, s munkatársaink többsége több éves tapasztalattal rendelkezik pénzügyi területen. Függő és független pénzügyi cégeknél kezdték pályafutásukat, ahol rengeteg tapasztalatot és tudást szereztek. Ezeket kamatoztatva döntöttek úgy, hogy egy “téren” csatlakoznak, hisz tudják mi a jó maguknak, családjuknak, s így az ügyfeleiknek is.

 • Mi is ügyfelek vagyunk

  Mi nem “csak” közvetítjük|értékesítjük partnereink sokszor egyedi ajánlatait, hanem mi is ügyfelek vagyunk. Többek között mi is rendelkezünk lakás-autó biztosítással, élet-baleset biztosítással, egyösszegű-és havi megtakarítással, valamint különféle banki termékekkel(bankszámla, hitel, stb).

  Biztos lehet benne, hogy nem akarunk magunknak rosszat, így jól átvizsgálva a lehető legjobb (ár-érték arányban) szolgáltatásokat választottuk, s választjuk ki magunknak.

  Képzelje ügyfeleink is ezen ajánlatokból választanak még ha nem is elsőre, mert látják, hogy ár-érték arányban kiváló szolgáltatások, amikkel el tudjuk érni a célokat. Cél lehet az, hogy lecsökkentsük a kiadásokat, növeljük a bevételeke, optimalizáljuk pénzügyi lehetőségeinkre.

 • Szakértelem

  Több éves tapasztalattal és folyamatos továbbképzésekkel a hátunk mögött állunk ügyfeleink szolgálatára. A pénzügyeink is ugyanúgy változnak, ahogy az életünk, így folyamatosan naprakész tudással kell rendelkezni, hogy el tudjunk igazodni a lehetőségek erdejében. Szigorú továbbképzéseken veszünk részt, ahol a megszerzett tudást tudjuk kamatoztatni.

 • Teljes körű szolgáltatás

  Először a biztosítási piacot kezdtük el feltérképezni, hisz a meglévő értékeink megóvása a legfontosabb, majd a befektetések, megtakarítások felé orientálódtunk, amit követ a banki termékek hasznos felhasználásának kiaknázása. Az előbb felsoroltak tükrében tudjuk ügyfeleink igényeit teljes mértékben kielégíteni. Számíthat ránk a megfelelő banki és biztosítási termékek kihasználásában.

 • Nem engedjük el a kezét

  Régen, mikor ügyfelek voltunk sokszor azt tapasztaltuk, hogy csak addig vagyunk fontosak, amíg megkötjük az adott szerződést, azt követően már nem. Szerződéseinket sokszor senki nem kezelte. Nálunk ilyen nincs! Folyamatosan (a szükségesnél nem többször) tartjuk Önnel a kapcsolatot, s segítünk igazítani a szerződéseit az adott élethelyzetéhez. Ez főleg egy megtakarítás, befektetés esetén elengedhetetlen! Ha Ön nem látta már fél éve azt a személyt, akivel kötött egy megtakarítást, elgondolkodhat azon, hogy vajon jó döntést hozott e meg. Az életünk is a pénzügyeink is változnak, mindig naprakésznek kell lennünk.