Vizsgáljuk meg biztosításait

Ön se fizessen többet, a kevesebbért.

0%

Átlagosan ennyit spórolnak velünk ügyfeleink.

0%

Ennyire elégedettek szolgáltatásunkkal ügyfeleink

0+év

Ennyi év tapasztalattal segítjük Önt helyesen dönteni.

A mai felborult világban, ahol megannyi veszély leselkedik vagyonunkra elengedhetetlen egy jó lakásbiztosítás, azonban nem mindegy, mit kapunk a pénzünkért.

Akár új, akár használt járműről van szó kötelező felelősségbiztosítást kötnünk rá. Azonban nem mindegy, hogy hol kötjük meg, hisz akár több 10.000 forint külömbségek is vannak. Kalkuláljon velünk.

Egy megfelelő Casco biztosítással megóvhatjuk pénztárcánkat a sújos költségek kifizetésétől. Legyen szó elemi, mások által okozott kárról, vagy lopásról. Kalkuláljon, s védje meg kedvencét és ezzel magát is.

Készüljön fel egy váratlan eseményre, mely lehet egészségkárosodás, vagy ne adja Isten halál. Amennyiben hitellel rendelkezik, kötelező ilyen biztosítást kötnie, azonban nem mindegy, mit köt és mennyiért. Segítünk.

Egy baleset bármikor történhet velünk, akár otthon is. Kisebb baleset esetén sokszor orvoshoz sem fordulunk, azonban nagy bajnál jól jön a plusz segítség, hisz nagyon megterhelhet minket anyagilag.

Belföldre, vagy külföldre utazik egyedül vagy többed magával? Egy nem várt esemény bármikor tönkre teheti nem csak a nyarat, de akár az évet, életet is. Készüljön fel időben, s élvezze a gondtalan üdülést.

Széles körű, testre szabható védelem társasházaknak, hogy az “együtt” élés gondtalan legyen. Most 2 havi díjkedvezménnyel.

Privát egészségbiztosítással nem kell bajlódnia azzal, hogy mikor és hova forduljon egészségi panaszával, hanem gyorsan szakszerű orvosi ellátásban részesülhet.

Jogi ügyekben egy ügyvédi gárda lesz az Ön segítségére, ha jogi érdeksérelem éri vagy valaki beperli Önt. Munka-ingatlan-büntetőjog, és még számos eset lehetséges.

Friss biztosítási hírek