Banki ajánlatok, csak Okosan

Ön se fizessen többet, a kevesebbért.

Egy jól megválasztott bankszámlával akár több 10.000 forint is a zsebében maradhat évente. Ön se fizessen fölöslegesen. Segítünk megtalálni a megfelelő számlát az Ön szokásaihoz.

Gyorsan, kisösszegű fedezet nélküli kölcsönre van szüksége, de nem szeretne kellemetlen meglepetéseket? Akkor Ön úgy gondolkodik, mint mi. Találjuk meg közösen a legjobb megoldást.

Lakáshitel igényelhető új vagy használt ingatlan megvásárlásához, építéshez, bővítéshez, felújításhoz vagy korszerűsítéshez. Hatalmas döntés, amely előtt mindent mérlegelni kell.

Kiszemelte új, vagy használt állapotú járművét, de nem akarja, vagy épp nem tudja kifizetni teljesen a vételárat? Megoldás lehet az autóhitel. Egy jó választással akár 100.000-et is spórolhat.

Nyílt, vagy zárt végű lízing választásával kedvező feltételekkel juthat álmai járművéhez, melyel maga, és vagy cége is gyorsabb tempóban tud haladni a célok elérése felé. Tudja meg a részleteket.

Egy megfelelően választott hitelkártyával nem csak, hogy szükség esetén segítséget nyújt, de akár még spórolhat is vele, ha odafigyel pár nagyon fontos részletre. Segítünk, hogy ne teher legyen.

Friss tartalom