Gyarapítsa vagyonát okosan

Rövid és hosszú távú befektetés, megtakarítás

Ön is szeretné támogatni gyermekét, pl hogy megfelelő iskolát tudjon elvégezni, illetve el tudjon indulni az életben? Számos gyermek megtakarítási lehetőség közül kiválasztjuk amivel a legjobban jár.

Gondoskodjon időben nyugdíjas éveiről. Az állami nyugdíjat muszáj kiegészíteni egy időben elkezdett megfelelő megtakarítással, amire állami támogatás is jár. Használja ki Ön is ezt a lehetőséget.

Szintén egy kiváló megtakarítási forma, ha szeretné a nyugdíját kiegészíteni, mert most állami támogatás kihasználásával igen szép összeget tud összekovácsolni magának. Segítünk kiválasztani a legjobbat.

Hosszú távú megtakarítás a kitűzött célok elérése érdekében. Szabadon felhasználható, szabadon alakítható az élet állandó változásahoz, hogy a cél elérhető maradjon mindvégig.

Szeretné pénzét tovább “fialtatni” választható kockázat és ennek függvényében akár igen magas hozamelvárás mellett? Egy megfelelően összeállított biztosítónál történő befektetéssel mindez kivitelezhető.

Ha bár már nem jár az állami 30% a lakástakarékokra, még így is igen elgondolkodtató megtakarítási forma a kedvező hitelkonstrukcióinak köszönhetően. Vizsgáljuk meg a részleteket közösen.

Ha az egyik legbiztonságosabb és legkönnyebb befektetési formát keresi, akkor a Bankbetét kiváló megoldás lehet. Kis kockázat, s jelenleg kis haszonnal kecsegtet. Vizsgáljuk meg közösen a lehetőségeket.

Egészségpénztári tagként számos az egészség megőrzésével, helyreállításával, illetve szociális ellátásokkal kapcsolatos kiadásait tudja lecsökkenteni drasztikusan a feltételek szerint.

Megtakarítás, befektetés hírek