Biztosítás

A lehető legátfogóbb biztosítási palettával rendelkezünk, hogy ügyfeleinknek a legjobb megoldást tudjuk nyújtani.

Munkánk 3 fázisből épül fel

  • Legelőször az igényeket mérjük fel ügyfeleinknél. A legfontosabb, hogy átbeszéljük részeltesen a jövőbeni terveket, melyek megalapozásában tudunk kézzel fogható segítséget nyújtani hosszú távon.
  • Második lépésként az ajánlatok bemutatása, átbeszélése zajlik, ahol mindenre kiterjedő tájékoztatásban részesülnek leendő ügyfeleink, hogy a legjobb döntést, döntéseket tudják meghozni. Ezek sokszor hosszú távra szóló döntések, ezért megalapozott és biztos tudás birtokában lehet csak meghozni. Mi a tudásunkat, tapasztalatainkat adjuk, s partnereink legjobb szolgáltatásait.
  • Harmadik lépésben hosszú távon kezeljük szerződéseit. Nem engedjük el a kezét a szerződések aláírása után sem, másokkal ellentétben! Sok helyen biztosan azt tapasztalja, hogy a megkötés után már nem is foglalkoznak Önnel, a szerződésével. Ez nagyon szomorú, és roppant veszélyes, hisz így a kitűzött célokat biztos, hogy nem fogja tudni elérni. Miért? Mert az életünk folyamatosan változik, s a szerződéseket is az életünkhöz kell igazítani, ami nem azt jelenti, hogy új szerződéseket kell kötni, hanem a meglévőeket kell alakítani ha épp szükséges.

Egy megfelelő döntéssel időt, és pénzt spórol meg

Had mutatkozzam be. ifj. Sisa József vagyok, az oldal tulajdonosa és egyben ötletgazda. Több éve foglalkozom pénzügyi területen ügyfelek pénzügyi igényeinek kiszolgálásával. Sok utánajárás és saját tapasztalat után döntöttem el, hogy létrehozok egy platformot, ahol az emberek (magánszemély és vállalkozás egyaránt) hasznos információkat tudnak olvasni, s ami még ettől is fontosabb, hogy HITELES információkat.

Egy olyan platformot szerettem volna, ahol online lehet megtudakolni, esetleg kikalkulálni a számomra (mint ügyfél) számára legjobb biztosítási – banki szolgáltatást, (pl balesetbiztosítás, kgfb, casco, lakásbiztosítás, megtakarítás, különböző hitelek, stb). Remélem, hogy a platform amit létrehoztunk és folyamatosan fejlesztünk elnyeri az Ön tetszését is, s sikeresen tudunk segítséget nyújtani.

Amennyiben kérdése van, tegye fel valamely elérhetőségeinken, s munkatársunk 24 órán belül válaszolni fog Önnek.

Ügyfeleink

0+

Ügyfeleink
Tanácsadás

0+

Tanácsadás
Munkatársaink

0

Munkatársaink

Fontos leszögeznem, hogy az oldalon található tájékoztató anyagok alapján döntést hozni nem szabad!, csupán tájékoztató jellegűek, így mindenkit arra kérek, hogy a megfelelő döntés meghozatalához kérjen egy szakembert.