Vizsgáljuk meg vállalata pénzügyeit

Ön se fizessen többet, a kevesebbért.

0%

Átlagosan ennyit spórolnak velünk ügyfeleink.

0%

Ennyire elégedettek szolgáltatásunkkal ügyfeleink

0+év

Ennyi év tapasztalattal segítjük Önt helyesen dönteni.

Felelősségbiztosítási szerződés alapján a biztosított követelheti, hogy a biztosító a szerződésben meghatározott mértékben és feltételek szerint mentesítse őt olyan kár megtérítése alól, amelyért jogszabály szerint felelős.

Különböző szakmai felelősségbiztosítások közül választhatja ki az Ön számára szükséges és elégséges szolgáltatást nyújtó biztosítást, mely ár-érték arányban a leginkább megfelelő az Ön számára. Kérje segítségünket a megfelelő döntésben.

A munkavállalók és szakszervezeti tagok védelmében! Ez a biztosítási forma anyagi és jogi segítséget nyújt. Kérje segítségünket a megfelelő döntés meghozatalában.

A gépbiztosítások emberi és technikai veszélyforrások, valamint a külső mechanikus hatások okozta károkat is térítik. A biztosított berendezések köre laptoptól a több milliárdos erőművi berendezésekig terjed.

A kiszámíthatatlan éghajlati viszonyok és egyéb kockázati tényezők miatt a gazdák sokszor óriási károkat kénytelenek elszenvedni. Ezek megtérülésére kiváló megoldás a mezőgazdasági biztosítás.

Széles körű gondoskodás céges juttatásként Ön és munkatársai számára: szűrővizsgálatok + egészségügyi ellátás + összegbiztosítások. Egy cég sikere az egészséges és dolgos munkatársakon múlik.

Vállalati vagyonbiztosításunk megkötésekor saját szempontjai szerint választhatja ki azokat a kockázatokat, melyektől leginkább tart. Vagyontárgyak, árukészlet, szállítóeszköze, műszaki berendezés, épületek és a többi céges tulajdon.

Az építési munkák folyamán sokféle váratlan esemény történhet. Az építés biztosítások fedezetet nyújtanak az építés tárgyában és a hozzá kapcsolódó gépekben/anyagokban történt károkra. Segítünk kiválasztani a megfelelőt.

A szállítmánybiztosítás a szállított árut biztosítja a felpakolástól egészen az áru leadásáig, az esetleges átpakolásokat is beleértve. Lehetőség van egy útra, és keretszerződés formájában is. Segítünk eligazodni.

Egy megfelelően kiválasztott céges bankszámlával éves szinten akár több 10.000 forintot is meg tud spórolni. Ön se fizessen többet, a kevesebbért, inkább kérje szakértőnk segítségét.

Cégének hitelre van szüksége, de nem tud eligazodni az ajánlatok között? Segítünk, hogy nyugodtan a fejlődésre tudjon koncentrálni, ne pedig a hitel törlesztésére, váratlan helyzetekre.

Egy megfelelő Flotta KGFB, vagy Casco biztosítással megóvhatjuk pénztárcánkat a sújos költségek kifizetésétől. Legyen szó elemi, mások által okozott kárról, vagy lopásról. Kalkuláljon, s védje meg járműveit és ezzel magát is.

Sportrendezvény, fesztivál, koncertek, falunap, céges rendezvény, csapatépítő tréning, felnőtt- és gyermektáborok, osztálykirándulás, szilveszteri parti résztvevőire vonatkozó balesetbiztosítás.

Sportolók és sportegyesületet számára sportolói kockázati élet-, baleset- és egészségbiztosítás* révén sportolói számára nyújthat anyagi segítséget váratlan balesetek, betegségek bekövetkezése estén.

Közúti, kötöttpályás vagy vízi közlekedésben résztvevő járművek utasainak védelme esetleges baleset esetén. Készüljön fel időben a váratlanra.

Vállalati cikkek