Azon dolgozunk, hogy ügyfeleink a különböző szolgáltatások és támogatások révén el tudják érni céljaikat és hosszú távon tudják segíteni gyermekeiket az élet számos területén. Most elindítottunk egy kezdeményezést, aminek révén szeretnénk minél több gyermeknek segíteni az egész országban. Ismerjen meg minket, beszéljünk a részletekről.

Miért válasszon minket?

Díjmentes

Díjmentes:

A tanácsadás és a teljes körű ügyintézés INGYENES az Ön számára.

Gyors ügyintézés

Ügyintézés:

Rövid időn belül segítünk, s végig visszük a teljes folyamaton.

Részletes tájékoztatás

Részletek:

Az apró betűs részeket sem hagyjuk ki! Minden információt egy helyről megkaphat.

Folyamatos szervíz

Szervíz:

Ügyfeleinknek a szerződéskötés után is segítünk, akár egy életen át. (pl kiutalásban, módosításban, stb)

Munkamódszerünkről:

Kapcsolatfelvételt követően felmérjük az igényeket, minden apró részletre odafigyelve, hisz apró dolgokon múlhat a siker. Az Ön sikere a mi sikerünk. Díjmentesen dolgozunk!

Csapatunk több kész tervet állít össze Önnek, sok esetben több szolgáltatás, termék és támogatás egyvelegéből, amivel biztos, hogy el fogja tudni érni céljait.

Ha minket választ a szerződés tartama alatt mindenről folyamatos visszajelzést, tájékoztatást kap, hogy mindig napra kész információkkal rendelkezzen.

Ránk baj esetén is számíthat, hisz bármikor történhet probléma, akár baleset, vagy egyéb, s mi ekkor is az ügyfeleink rendelkezésére állunk, nem tűnünk el a ködben 🙂

Biztosítsa be gyermeke jövőjét, s most ezzel segítsen másoknak is.

Saját kezdeményezésünk révén, ha Ön meg van velünk elégedve, s minket választ, szerződést köt, a gyermekére fordított éves összeg 2%-át jótékony célra fordítjuk, ami Önnek nem jelent plusz kiadást!
Tegyen félre gyermekének, s ezzel most másokon is segít! ????

Magyarországon jelenleg körülbelül 180 ezer veszélyeztetettként regisztrált gyermek él, s minden 3. gyermek szegénységben él, de a valós szám ennél nagyobb is lehet.

Kérem értelemszerűen töltse ki az űrlapot, s munkatársunk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot, s átbeszélik a részleteket, lehetőségeket, hogy Önt se érjék meglepetések.

Apróbetűk nélkül, tisztán csak a tények.

Döntsön Okosan.

Kezdeményezésünkről:

Biztosítsa be gyermeke jövőjét, s most ezzel plusz 1-2 gyermeknek is szerez apró, de annál nagyobb örömöket.

Amennyiben minket választ, hogy egy sikeres koncepciót felépítve (ami több szolgáltatás, termék és támogatás együttes szimbiózisát is jelenti), hosszú távon be tudjuk biztosítani gyermeke, vagy gyermekei jövőjét, s kihasználja az általunk ajánlott összetett csomagok közül valamelyiket, s elindítja, nem csak hogy saját gyermekének a jövőjét biztosítja be ezzel, hanem rászoruló gyermekeken is segít.

Mi azon dolgozunk, hogy ügyfeleink elégedettek és hosszú távon biztos ügyfeleink legyenek. Segítünk az elindulásban, hogy egy egy termék, szolgáltatás, vagy akár összetett koncepciót kihasználva ügyfeleink biztos lábakon álljanak az élet számos területén, s ezáltal nyugodtan és céltudatosan tudjanak haladni céljaik felé, ami lehet akár egy új lakás megvásárlása, gyermek támogatása, jelenlegi anyagi helyzet hosszú távon megőrzése, és vagy magasabb életszínvonal elérése. Segítünk az idő közben felmerült esetleges akadályok leküzdésében, számíthat ránk a bajban is.

Úgy gondoljuk, hogy kapni jó, de adni még jobb érzés.
Ezért elhatároztuk, hogy hosszú távon, egészen minimum 2020.december 31-ig egy olyan kezdeményezést hozunk létre, aminek segítségével nem csak ügyfeleink, és gyermekeik járnak jól, hanem ügyfeleinkkel közösen tudunk más, rászoruló gyermekeken segíteni.

Célunk, hogy minél több gyermek, aki rászorult, beteg, segítséget kapjon. Ha pár 100 Forint, akkor annyi, hisz minden egyes forint számít egy beteg, vagy éhes gyermeknek.

Saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy milyen, mikor az ember (gyermek korában is) a kórházi ágyon fekszik, s várja a műtétet, műtéteket, hogy jobb életet tudjon élni.

Ezért is fontos számunkra ez a kezdeményezés, hisz az oldal|csoport tulajdonosa is hosszú hosszú ideig átélte ezeket, s a mai napig emlékszik minden egyes pillanatára a kórházban töltött időknek.

A kezdeményezésünk lényege, hogy minden egyes nálunk elindított gyermektámogatás éves díjának 2 %-át rászoruló gyermekek számára ajándékozzuk az alábbiak szerint..:

– az éves díj 1 %-át azonnal egy alapítványnak, vagy konkrét személynek utaljuk,
– a fennt maradt 1 %-ot egy elkülönített számlán tartjuk nyilván, gyűjtük és 3 havonta (negyedévente), az addig összegyűjtött összeget egy meghatározott alapítvány, vagy akár konkrét személy, személyek fogják megkapni.

Természetesen ügyfeleink kérhetik, hogy mely alapítványt támogassuk, akár konkrétan megmondhatják, hogy az Ő saját befizetésük %-át hová szeretnék ha elutalnánk.

Köszönjük, hogy minket választ, s köszönjük a rászorulók nevében is.

Üdvözlettel,

ifj. Sisa József
tulajdonos

A folyamat

 • Ön megkeres bennünket elérhetőségeinken
 • Felvesszük a kapcsolatot Önnel
 • Megbeszélünk egy személyes, vagy akár online időpontot
 • Átbeszéljük az Ön, Önök elképzeléseit, terveit
 • Csapatunk összeállít több tervezetet az Önök számára
 • Önnek szimpatikus az ajánlat, felteszi kérdéseit
 • Elindítja a gyermekének a megtakarítást
 • Tegyük fel éves szinten 150.000 Ft-ot tesz félre gyermekének
 • Ennek a 150.000 Ft-nak a 2 %-át mi jótékony célra fordítjuk
 • A 2% felét, tehát 1 %-ot azonnal elutalunk egy szervezetnek, személynek
 • A fennmaradó 2% másik felét, tehát 1 %-ot összegyűjtjük, s 3 havonta felajánljuk egy szervezetnek, személynek, így nagyobb összeget tudunk egyszerre oda adni.
 • Mi is kiegészítjük az adományokat saját tőkéből.
 • Ön akár meg is mondhatja, hogy hová szeretné ha elutalnánk az összeget

Csak és kizárólag tényleges és valós alapítványnak, és vagy személynek utaljuk át a pénzt, aki tényleg rá van szorulva. Ennek minden esetben utána járunk.

Ügyfeleink tájékoztatást kapnak, hogy kinek utaltuk és milyen formában az összeget.